X

Beursagenda

Wij zijn vaak te vinden op diverse beurzen en fairs. Wellicht ook bij u in de buurt! Onderstaand een overzicht;

15 & 16 september 2018

Nazomer fair Oentsjerk

                           

Het eeuwenoude Landgoed Stania State vormt in de nazomer één grote schatkamer aan bladeren, kleuren en herfstige taferelen. Met ruim 100 exposanten en een leuk activiteitenprogramma is het één van de gezelligste fairs van Friesland. Kom en geniet van de laatste interieur- en tuintrends, mode, culinair en lifestyle.  

 

 

15 & 16 september 2018

Westerbergen nazomer fair

                         

In het weekend van 15 en 16 september 2018 barst Westerbergen uit haar voegen tijdens de Nazomer Fair! Houd je van vertier, shoppen, prikkelende smaakpapillen en fijne muziek, bezoek dan het Westerbergen Nazomer Festival! Trek er gerust een hele dag (of weekend) voor uit, er is héél veel te zien en te doen. Laat je inspireren en verleiden op de fair, bij stands met een divers en creatief aanbod. Duik het bos in en geniet van Food in the Wood, ontspan op een terrasje waar u geniet van heerlijke gerechtjes. Naast een sfeervolle fair en Food in the Wood kunt u genieten van vele activiteiten, workshops en demonstraties. Ook voor kinderen is er volop vertier!      

 

 

18 t/m 22 september 2018

50PlusBeurs Utrecht

                 

De 50PlusBeurs is al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen.   

 

 

21 t/m 23 september 2018

Culinair Fraeylema

                             

Een geweldig en gezellig evenement waar van alles te beleven en te proeven is. Vele stands op het gebied van eten, drinken, wonen, lifestyle, etc. Kom alvast in de stemming bij het bekijken van de foto’s of de trailer en volg ons op facebook. Op zaterdag en zondag worden er veel kinderactiviteiten georganiseerd. In de avond kunt u nagenieten tijdens een speciaal georganiseerd 8-gangen Wild Diner.