Recensies

Renkema, juli 2019

Beetsterzwaag,

De waterontharder bevalt super. De kinderen vinden het water ook opeens veel lekkerder smaken.

Corrie de Jong Koopmans, juli 2019

Lippenhuizen,

Nu we ruim twee maand in het bezit zijn van de waterontharder een reactie.
Na goed voorgelicht te zijn door een jonge vertegenwoordiger, Niek, die ook een showmodel bij zich had zijn we enthousiast geworden en een keuze gemaakt. Afgesproken waar hij geplaatst moest worden , hebben we na kort intern overleg, telefonisch een plaatsings datum geprikt. De monteur, Johannes, was stipt op tijd.
Op zijn advies de ontharder ondergronds in de meterkast geplaatst en de zoutbak bovengronds waardoor meer ruimte overblijft in de meterkast zelf voor andere spullen.
Klus binnen twee uurtje geklaard.
Je merkt het gelijk dat het water zachter is, ook de smaak is iets anders maar daar wen je snel aan.
Ik die zelf het meest sceptisch was, ben nu reuze enthousiast.
Raad het ieder aan die het overweegt, goede, duidelijke voorlichting, vlotte service en personeel die met jouw wensen meedenken.
ONZE COMPLIMENTEN!

Mulder, juli 2019

Uithoorn,

Al 1,5 jaar maken we gebruik van een waterontharder van Van Meerendonk. Wat hebben we hier al een gemak van gehad. Geen kalk op de douche wanden, behoud van al je keukenapparatuur en geen elektra kosten. Is altijd achteraf maar dit hadden we veel eerder moeten doen.
Van Meerendonk heeft de waterontharder keurig geïnstalleerd. Zeer vriendelijke mensen met kennis van zaken en een goede service wanneer je zout op is. De buurman en vrienden van ons hebben inmiddels ook een waterontharder bij Van Meerendonk gekocht.
TOP BEDRIJF!

Oma Ge, Juni 2019

Wij zijn heel tevreden. Twijfels of een waterontharder geïnstalleerd kon worden. Met video bellen gekeken en afspraak was snel gemaakt. Keurige installatie zonder hak of breekwerk. Zout ging snel in het begin en kregen meteen een nieuwe zak toegestuurd. Er zit sowieso 1 zak bij. Na aantal weken test set toegestuurd gekregen omdat je het niet zo merkten (dachten wij) 1.5 jaar is de waterkoker nog steeds mooi schoon. En hebben we geen zout bijgevuld voor de vaatwasser. Douche is gewoon afdrogen en klaar. Geen strepen, geen witte kalkplekken als je iets vergeten bent. Wasmiddel echt maar klein beetje en geen wasverzachter meer nodig. In ons nieuwe huis nemen we weer een waterontharder bij Van Meerendonk

Bos, mei 2019

Sappemeer,

Sinds een jaar de waterontharder in gebruik. Wat ben ik er blij mee. Kan het waterbedrijf wel zeggen dat het niet nodig is, maar ik kan niet meer zonder. Mijn huidklachten zijn helemaal over en de badkamer hoef ik niet meer zo intensief schoon te maken en de keuken aanrecht blinkt. GEWOON DOEN

Bakker, december 2018

Surhuisterveen,

We willen langs deze weg jullie complimenteren met de snelle en vakkundige installatie van de ontharder. De komende tijd zullen we zien wat dit betekent in de wetenschap dat we hier bijna 40 jaar hebben gewoond zonder ontharder.

De monteur die aan huis is geweest was kundig, vriendelijk en heeft alles supernetjes weggewerkt. Complimenten !!

Wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en kalkvrij 2019.

Bleker Visser - 8 november 2018

Ten Boer,

Afgelopen maandag de waterontharder gekregen. Superblij mee!

Smids - 21 oktober 2018

Harkema,

Snel en goed qua afspraak maken en een snelle montage met goede uitleg!
Het werkt echt perfect. Echt een aanrader!!!

Veenhuizen - 22 augustus 2018

Zevenhuizen,

Sinds ruim een jaar zijn wij de tevreden bezitters van een waterontharder van Van Meerendonk. Het apparaat past in onze meterkast, wat bij andere merken niet lukte. Verder draait het apparaat goed, we gebruiken minder (afwas)middel, shampoo en dergelijke en hebben we geen kalk meer. Ook zijn we erg tevreden over Van Meerendonk zelf, goede service en vriendelijke mensen!

Jansen - 10 augustus 2018

Meerstad,

Na twee jaar een waterhardheid van ruim 12,5 en vele kalkvlekken verder, jeukende huid, etc, waren we er klaar mee. Na zelf veel onderzoek gedaan te hebben en meerdere leveranciers thuis lang gehad te hebben, zijn we voor van Meerendonk gegaan. Ingegeven dat er voor ons geen ander optie was dan de meterkast en dat we geen ontharder op stroom wilden hebben. Dit apparaat gaat op waterdruk en we merken totaal geen verschil in druk. We zijn keurig geholpen en hebben een prachtig ingenieus apparaat in de meterkast gekregen die zeer goed functioneert. Totaal geen kalk meer in het huis. De smaak van water is in het begin beetje anders (zoeter) maar went snel. We gebruiken minder zeep onder de douche en ook in de vaat- en wasmachine. Aangezien we een warmtepompinstallatie hebben met een extra warmwatervat waar al veel kalk in zat hopen dat dit nu verleden tijd zal zijn. Het oude kalk zal namelijk verdwijnen. Voordeel voor ons is de energiebesparing.
We zijn helemaal blij;)!
Bedankt voor het nakomen van jullie afspraken we zijn erg tevreden.

Maartense - 2 juli 2018

Saint Marcelin de Cray (Frankrijk),

Goedemiddag Mevr.van Meerendonk,

Met veel plezier willen wij U laten weten, dat onze waterontharder in gebruik is en wij blij zijn met het resultaat.
Ook willen wij U bedanken voor de prachtige waterkan met glazen. Ook die is in gebruik.

Ennnnne……25 kg zout kost hier € 6,50 en dat is ook mooi meegenomen!

Vriendelijke groet,

Jaap en Corrie Maartense, twee tevreden klanten.

Luursema - 23 juni 2018

Wagenborgen,

We hebben nu een jaar een Delta waterontharder. Gekocht en geplaatst door van Meerendonk, aardige mensen met een duidelijk verhaal zonder poespas! We zijn zeer tevreden over dit product, nergens kalk meer en veel minder zeep/shampoo nodig. Wij willen niet meer zonder en raden iedereen een waterontharder van van Meerendonk aan!

Wildeman - 12 juni 2018

Nieuwe Pekela,

In februari J.l een waterontharder door van Meerendonk laten plaatsen in de meterkast. De adviseur had alles goed bekeken en uitgelegd en alles is dan ook precies volgens afspraak gegaan.
Wij zijn tot dusver zeer tevreden over de waterontharder. Geen kalk meer uit de kraan en dus is de badkamer veel gemakkelijker schoon te houden, ook het gebruik van schoonmaakmiddelen en wasmiddel is gehalveerd.
Het zoutgebruik valt ook ontzettend mee.
Kortom wij adviseren van Meerendonk waterontharders van harte aan, prima service en zeer goede voorlichting. Ze doen wat ze zeggen.

Boomsema - 3 juni 2018

Veendam,

Heerlijk zacht huidje nu, door het kalk vrij water.
Wij zijn dik tevreden.
Super bedankt!

Tros - 23 januari 2018

Hoogezand,

Ong 1 jaar geleden door van Meerendonk een waterontharder laten plaatsen in de meterkast.
Zoals het vakkundig oog van tevoren had bekeken paste alles perfect in de meterkast.
Geen kalk meer in het water uit de kranen. Geen kalk meer in de theekopjes. De badkamer blijft verstoken van de kalkresten, niets dan lof.

Jan en Paula - 23 januari 2018

N.a.v. programma op RTL 4 hebben wij vanaf september de waterontharder Delta Rusela.
Johannes kwam keurig op tijd met twee verschillende types en bekeek welke het meest geschikt was. Installatie verrassend snel en heel netjes. Het water in onze woonplaats is met een hardheid van 7.4 zelfs zacht te noemen. Toch hadden wij last van kalkaanslag. In het begin moesten we erg wennen aan de smaak van het water, niet lekker. Ook voelde het water wat glibberig aan op de huid bij het douchen, het leek wel vettig. En ik zag geen verschil op het aanrecht, nog steeds watervlekken. De tshirts waren inderdaad wat minder hard, maar verder merkten wij niets. Het zout gaat snel op, 25 kg in drie maanden en waren wij bang dat we een miskoop hadden gedaan. Na een paar weken werd er gebeld voor een evaluatie en kregen we een tester opgestuurd. Het water was idd groen en dus onthard. Johannes belde daarna om te vragen hoe de test was gegaan en samen met hem hebben we de waterontharder iets anders ingesteld waardoor het nu wel perfect is. Het klopt dat het zoutgebruik in het begin (heel) wat sneller gaat. Aan de nieuwe smaak van het water zijn we nu gewend, we glibberen nu niet meer onder de douche, vaatwastablet halveren werd ons afgeraden door onze vaatwasmonteur ivm vet wat blijft hangen. (verstopte vaatwasser gehad) Wasverzachter is niet meer of zelden nodig, alleen voor de lekkere geur. Nu zijn wij blij dat we een waterontharder hebben aangeschaft. Wij hebben dit vooral gedaan voor behoud van de huishoudelijke machines. Omdat je zoveel geld uitgeeft aan een waterontharder, wil je graag bevestiging dat het ook werkt. Maar dat zie je niet aan de wasmachine of vaatwasser, die elementen zitten binnenin. Vandaar dat het lijkt dat het niet (goed) werkt. De test bewijst dat je wel ontkalkt water hebt, maar het echte bewijs zien we aan de waterkoker...die is nog steeds brandschoon!
Wij bevelen Van Meerendonk aan, montage en service helemaal geweldig.

Saffrie - 20 januari 2018

Hoogezand,

Sinds 1 augustus 2017 een waterontharder laten plaatsen. Zijn er erg tevreden over. Geen aanslag meer van kalk in de douche en andere keukenapparaten. Prima service en klantgericht.

Nieswaag - 19 januari 2018

Hoogezand,

sinds 29 september 2016 een waterontharder laten plaatsen we zijn er zeer tevreden mee,de badkamer blijft nu als nieuw kranen blijven van binnen schoon en gaan nu langer mee we zijn erg tevreden van meerendonk leverde een goede en een snelle service. super te vreden.

Irene - 17 januari 2018

Meppel,

Wij lieten ruim een jaar geleden een onharder plaatsen. Inmiddels zijn we verhuisd en de waterontharder is door de firma Meerendonk voor een heel schappelijke prijs weggehaald en opnieuw keurig aangelegd in onze huidige woning. De waterontharder zelf heeft zich al een behoorlijk eind terugverdiend. Vooral met de was gaat dat snel. Ik gebruik geen wasverzachter meer en de hoeveelheid wasmiddel is misschien nog 30% van wat ik eerder gebruikte. Ook het schoonhouden van keuken, sanitair, ramen en vloeren gaat beduidend beter.
Alle complimenten voor de service van Van Meerendonk; tevens zijn wij 100 % tevreden over het product!

Buiter - 23 december 2017

Zuidhorn,

Sinds 16 december en wateronharder gekocht maar zijn er nu al blij mee.

Kruit - 5 december 2017

Hoogezand,

Zelf merk onafhangkelijk research gedaan naar waterontharders en steeds kwam Delta positief naar boven.
De keuze viel op de Delta Morava.
Heb van Meerendonk gebeld en gevraagd of ze de Morava in voorraad hadden.(dit was het geval)
Immers ik had de keuze al gemaakt en had verder geen toelichting nodig.
Ik zei ik kom er direct aan om hem op te halen.
Picobello geholpen met nog wat vragen qua installatie (zelf gedaan) omdat het een mooie klus is.
Heb hem nu enkele maanden in gebruik, en eigenlijk heb ik er spijt van dat ik niet eerder een waterontharder
heb gekocht.
Dus super tevreden en ik niet alleen maar de hele familie.

Schmaltz - 10 november 2017

Groningen,

Super tevreden!

K. van Es - 18 september 2017

Reduzum,

3 maanden geleden waterontharder geplaats, super je merkte meteen het verschil. Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers , Prima voorlichting en een super monteur. Gewoon mensen die weten waar ze mee bezig zijn , Top

Greven - 27 augustus 2017

Scheemda,

Vorige week is bij ons de waterontharder geplaatst. We kunnen het verschil nu al merken. O.a. de rvs aanrechtbak is gladder. Onze handen voelen anders aan. Ook de haren van onze meiden worden sneller droog en voelen anders aan. We zijn uitermate tevreden. En dat na een halve week.

Haveman - 16 juli 2017

Assen,

We zijn erg tevreden! Van Meerendonk leverde een goede en snelle service!

Stadlander - 16 juni 2017

Delfzijl,

Sinds 4 mei 2017 zijn wij in het bezit van een waterontharder.
We hebben deze aangeschaft omdat de huid van mijn vrouw zeer droog was en een uitslag vertoonde.
Een zalf van de huisarts gaf wel verbetering, maar houd in dat je dat lang moet gebruiken.
Dus na lang wikken en wegen toch een Delta waterontharder aangeschaft en na een paar dagen al een verbetering van de huidproblemen, sneller dan met het insmeren van de zalf dus.
We zijn dan ook heel blij met de Delta waterontharder, die ongemerkt en toch merkbaar zijn werk doet.
Hartelijke groeten, Ina en Ko Stadlander.

Lutjes - 23 mei 2017

Vlagtwedde,

Sinds vorige week de waterontharder in huis.
Had enorme last van huiduitslag op mijn benen.
Nu binnen een week al bijna over.
Dat is toch geweldig.
Dit werkt beter dan alle zalf wat ik al gesmeerd heb.

Zoer - 17 mei 2017

Drachten

Vorige week een waterontharder laten plaatsen. Super, je merkt meteen het verschil en wat een goede service van de mannen.

M. Boers - 31maart 2017

Sneek,

Wij hebben op 4 februari 2017 een waterontharder laten plaatsen door Johannes. Alles was volgens afspraak. Apparatuur netjes geinstalleerd in de meterkast. Het water voelt inderdaad zachter en ook de huid. Ook gebruik je minder zeep voor alles en zoals anderen reeds zeggen het blijft schoon en de apparatuur gaat langer mee.
wij zijn super tevreden.

Met vriendelijke groet,

Martin en Ria

W. Nes - 13 maart 2017

Wildervank,

Ongeveer 2 maanden geleden hebben wij een waterontharder laten plaatsen. Aanvankelijk waren wij sceptisch maar de ontharder doet wat ie beloofd ! Zacht water, geen kalk, minder zeep en wasmiddelen gebruik. Kortom een echte aanrader. Goed voor het milieu, je apparatuur en uiteindelijk je portemonnee.
Alles geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak. Wij zijn uiterst tevreden, vriendelijke groet.

R. Roos - 11 maart 2017

Zuidwolde,

Grandioos. leuke mensen. uitstekende service en last but not least: SUPERIEURE WATERONTHARDERS!!!! geen last van kalk meer in de badkamer, geen kalk meer in de waterkoker, geen kalk meer in de vaatwasser/wasmachine enz enz enz. wij zijn dik en dik tevreden.
eh o ja.....neem direkt contact op met deze mensen en bestel!!ij zijn zeer tevreden heerlijk zacht water geen kalk meer in de badkamer en de cooker.Alles liep precies volgens afspraak.

B.J. Boer - 16 Februari 2017

Veendam,

Wij zijn zeer tevreden heerlijk zacht water geen kalk meer in de badkamer en de cooker.Alles liep precies volgens afspraak.

H. van der Wal - 15 Februari 2017

Eelderwolde,

Nog geen jaar geleden hebben wij een ontkalker door Johannes laten installeren.
Ondanks dat ik erg kritisch ben hoe iets geïinstalleerd wordt, kan ik alleen maar zeggen dat ik geen enkel minpunt heb te melden. Ook was hij precies op tijd en de ontkalker zat er in nog geen half uur in.
Wat een verschil nu wij zacht water hebben. Minder wasmiddel, veel zachtere handen en natuurlijk geen lelijke vlekken op tegels en sanitair. Onze gietvloer blijft veel schoner en is makkelijker te reinigen. Dit hadden wij bij de nieuwbouw direct moeten laten aanbrengen. Goed voorbeeld doet goed volgen zodat vrienden en buurtgenoten willen nu ook een ontkalker. Natuurlijk van Johannes!!

H.J. Wolters - 30 Januari 2017

Roden,

Heerlijk zacht water. Geen kalkaanslag meer en alle apparaten blijven kalkvrij. Minder zeep en wasmiddel. Super. En de installatie is keurig stipt conform afspraak uitgevoerd. Een echte aanrader!

A. Van Der Wal - 30 Januari 2017

Hoogezand,

Wij zijn zeer tevreden, wat een luxe geen kalk meer, alles glanst. en ook in de badkamer geen kalkaanslag meer. Ook de instalatie van de ontharder werd zeer netjes gedaan, dit hadden we veel eerder moeten doen

G. Klat - 27 Januari 2017

Zuidbroek,

Mijn ervaring is super.
Wij zijn erg tevreden en het bevalt prima heerlijk zacht water geen kalk meer op de tegels en in het koffieapparaat en de waterkoker.
We hebben een espresso apparaat gekocht en bij de kalktester kwam de kleur niet eens in beeld het kalkgehalte is bij ons van 12.0 naar de 1.1 gegaan
ECHT FANTASTISCH!!!
Dus aanschaffen.

B. Wind - 15 Januari 2017

Onstwedde,

Prima apparaat, lekker zacht water, geen kalk meer.
Netjes geïnstalleerd, goede en nette installateur.
Geleverd en geplaatst in overleg.
Helemaal tevreden.
Had het 6 jaar eerder moeten doen.

H. Jenner - 9 Januari 2017

Wedde

Wat een luxe, geen ontharders meer voor je apparatuur. Allemaal dure en niet gezonder producten. Alles blijft mooie helder en schoon en voor de huisvrouw geen schrobben meer bij de badkamer.
10+ als waardering voor jullie installatie !!!!!
Heel trefreden klanten.

G. Kiel - 19 december 2016

Onstwedde

Sinds 6 maanden een dubbele waterontharder. Net werk, en al het beloofde klopt.

Janneke Wubs - 18 december 2016

Onstwedde

Ook wij hebben een waterontharder laten plaatsen. Hierover zeer tevreden!

Merkbaar aan de zachte huid, vooral in het gezicht. Daarnaast net werk geleverd.

Komt afspraken na! Aanbeveling voor mensen met huidproblemen!

Saskia Otten - zaterdag 17 december 2016

Zuidwolde dr.

Heel erg tevreden,goede service.zacht water en goed voor je huid!

R.A. Roos - zaterdag 10 december 2016

Zuidwolde dr.

Voor een paar week terug is er bij ons de delta rusela geplaatst. wij moeten melden, tot nu toe, naar alle tevredenheid. ik zelf dronk altijd spa rood, dat is nu delta rusela water geworden. heerlijk zacht water. ook het douchen, handen wassen is een verrijking. en natuurlijk je apparaten als waterkoker, koffiezetapparaat, close-in boiler, was- en vaatwas machine en toiletten varen er wel bij. kortom ik ben byzonder tevreden over de delta rusela waterontharder. ook het plaatsen ervan is in uitstekende handen bij van meerendonk!!

Van Greven - woensdag 7 december 2016

Oude Pekela

De waterontharder is 23 november 2016 geplaatst. Het verhaal op de website klopt. Tot nu toe alleen maar voordelen. Minder shampoo en zeep, wasmiddel etc. De dure schoonmaakmiddelen kunnen de deur uit.

Bodylotion kan de deur uit.

De psoriasis van mevrouw is al voor 90% verdwenen binnen 2 weken. Dus die dure medicijnen gaan nu ook de deur uit.

Wij zijn zeer tevreden over de firma van Meerendonk.

Roelof Draadjer - dinsdag 6 december 2016

Onstwedde

Snelle service, net werk en een top product!

Anja Schans - donderdag 26 mei 2016

Via een woonbeurs hebben we van meerendonck ontmoet. Goed verhaal. Ondertussen waren we aan het verhuizen, en werden we keurig na de verhuizing gebeld voor een afspraak. Al snel de waterontharder laten plaatsen. Er werd netjes gewerkt. We zijn een gezin met 3 kleine kinderen. We hebben de ontharder nu 2 weken en ik merk bijv geen kalkaanslag meer in de douche. nadrogen is niet meer nodig. Tevens zachtere handen ( geen kloven meer), minder zeepgebruik en de kinderen hebben geen knopen meer in hun haar. Wij zijn heel tevreden!

J.W. Schurink dinsdag 17 mei 2016

Peize, Mei 2016: Plaatsing waterontharder in waterput, 2-persoons huishouden. Na een goed, vriendelijk en overtuigend verhaal op een woonbeurs een waterontharder laten plaatsen na onze verhuizing in april. Van begin tot eind vriendelijk contact en fijne gang van zaken. Plaatsing ging super, zelfs na (voor ons als klant) werktijd: in de avonduren. Werkt keurig netjes en laat het goed achter. Werking is goed, wij zijn er zeer blij mee. Ook fijn dat de garantie bij tijdig onderhoud wordt verlengd. Van Meerendonk krijgt onze aanbeveling.

Joke brouwer dinsdag 17 mei 2016

Sinds 25 april heb ik de waterontharder in mijn huurwoning, ook dit is namelijk mogelijk. Het apparaat is mee te nemen mocht ik gaan verhuizen!!!! Geen moment spijt, bevalt prima. Mijn zoon zegt na het douchen dat hij weer zacht is!! Wel vind ik het water uit de kraan om zo te drinken niet lekker meer. Ik had een hardheid van 12 en nu dus minimaal. 

Het proeft te zacht???.Nou ja dat zal op termijn wel wennen. Prima service en klantgericht bedrijf, ga zo door!

Jos Kasten vrijdag 11 maart 2016

Ik vind de service en snelheid perfect. Een helder verhaal, dat in praktijk klopt! Het water is zachter, minder last van mijn huid, de afwasmachine wast schoner dan ooit. Kortom helemaal top!! Ik zou het iedereen aanraden.

Jos Kasten (Beilen)

Angélique Hosvelt zondag 06 december 2015

Wij zijn zeer tevreden over onze waterontharder! Het voelt zo lekker zacht aan op je huid. Erg blij dat we meteen één hebben aangeschaft in onze nieuwe woning.
Bedankt groetjes Jordi Roossien & Angélique Hosvelt (Groningen)

Michael van Duinen donderdag 03 december 2015

Dhr van Meerendonk heeft bij ons een waterontharder geplaats hij heeft uitstekend verricht. Wij zijn er zeer tevreden over.

Gr Michael van Duinen (Groningen)

Tina Mulder-Zijlstra vrijdag 13 november 2015

Ook bij ons is Johannes met een nieuwe badkamer bezig, ook is er een waterontharder geplaatst, dus straks geen kalk meer op de tegels, de koffie smaakt beter, met douchen kun je shampoo en doucheschuim halveren, geen bodylotion meer, wasmachine , afwasmachine , waterkoker, koffieaparaat etc. Gaan langer mee omdat er geen kalk meer in het water zit. Inderdaad het is een flink bedrag, ik denk dat we het wel terug verdienen!!!!!

Tina Mulder-Zijlstra (Mussel)

Henk Alssema maandag 13 april 2015

Sinds Johannes onze waterontharder heeft geinstalleerd, blijven we tegen iedereen die het wil horen zeggen:
dit hadden we veel eerder moeten doen. Het klopt precies wat er in de folder staat. We gebruiken nauwelijks nog schoonmaakmiddel en toch is het huis schoon. Huishoudelijke apparaten hoeven niet meer worden ontkalkt en voor de vaatwasser volstaat een enkelvoudig vaatwastablet. De vaat heeft nog nooit zo geglansd ! Voor de was is geen wasverzachter meer nodig en het strijkijzer glijdt er gemakkelijk over heen ( als je van strijken houdt). De smaak van (kruiden)thee komt veel beter tot haar recht en dat geldt ook voor de koffie. Voor degenen onder ons met een droge huid is het fijn om niet meer na elke douchebeurt helemaal in te hoeven smeren met bodybutter. De shampoo gaat dubbel zo lang mee,conditioner gebruiken we niet meer. Over de service van Johannes zijn we ook erg tevreden.

Met vriendelijke groeten Louise Evers & Henk Alssema (Bedum).

Deel uw ervaring ook!

Tevreden over onze diensten? Vertel uw verhaal door aan andere potentiële klanten. Laat uw ervaring achter d.m.v. onderstaand formulier.