Werkwijze

Van Meerendonk Waterontharders probeert haar klanten zo goed mogelijk te adviseren zodat u de waterontharder ook echt als meerwaarde van uw levensstijl zult gaan zien. Daar doen we het voor! Maar hoe gaan we te werk?

Een waterontharder is natuurlijk geen product wat u zonder enige kennis zomaar kunt bestellen en aansluiten. Als u eenmaal geïnteresseerd bent in een ontharder en de voordelen goed begrijpt is het tijd om een situatieschets te maken om u een eerlijke en gespecificeerde offerte te kunnen aanbieden. Dit kan telefonisch, maar indien gewenst komen wij geheel vrijblijvend (Groningen, Friesland, Drenthe) bij u thuis voor een thuisdemonstratie. Tijdens de thuisdemonstratie kunnen we even kennismaken en wordt er gekeken bij de watermeter, aan de hand van ons adviesgesprek en technische situatie krijgt u een professioneel advies, welke waterontharder bij uw waterhuishouding past.

Vervolgens ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan wij uw opdracht inplannen, uiteraard gebeurt dit in overleg met u zodat wij niet op een onwenselijk moment komen plaatsen. Na de plaatsing vinden we de nazorg even belangrijk als het advies. We zullen u na een tijdje nog eens bellen hoe de waterontharder bevalt en of er nog vragen zijn.