Delta Roller

De Delta Roller heeft een robuuste behuizing en is daardoor zeer schokbestendig en vrijwel onbreekbaar. Dit apparaat is geschikt om mee te nemen naar een andere locatie. Daarnaast is deze ontharder voorzien van wielen en een uitklapbaar handvat, waardoor hij ook op locatie makkelijk te verplaatsen is. 

In de behuizing zit de Delta duplex waterontharder. Zoals alle andere modellen werkt de Roller zonder electriciteit en is hij zuinig met het zoutverbruik. De duplex waterontharder geeft 24/7 zacht water zonder onderbreking, ook tijdens het regenereren. De regeneratie vind pas plaats wanneer de cilinder volledig verzadigd is. De Delta Roller kan een debiet van 600 liter per uur ontharden. 

De Delta Roller is speciaal ontworpen voor bedrijven die van locatie naar locatie gaan en zacht water willen gebruiken. Denk hierbij aan cateringbedrijven, die voor een evenement een volledige keuken opbouwen. Met deze Roller kunnen alle apparaten uit deze keukens ook van zacht water worden voorzien. Ook schoonmaakbedrijven die ramen of zonnepanelen schoonmaken, kunnen deze mobiele ontharder makkelijk meenemen naar hun klanten. 

 

KLIK HIER voor de folder