X

van Meerendonk Waterontharders

Van Meerendonk is een sinds 2003 een zelfstandig bedrijf in de badkamer wereld. Na de vele positieve ervaringen met waterontharders zijn we overstag gegaan. In 2013 zijn we langzaam overgegaan naar de wereld van de waterontharding, eerst als bijproduct nu als specialisme. Inmiddels hebben Johannes & Marnie van Meerendonk een enthousiast team om zich heen verzameld die volledig gaan voor de klant en product.

Sinds 12 september 2016 hebben we een magazijn tot onze beschikking aan de Veenstraat 26 te Stadskanaal. Per 1 januari 2017 is onze showroom aan de Veenstraat ook dagelijks voor u geopend. Jaarlijks worden er enkele honderden waterontharders door ons geplaatst.

Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom.

Johannes

Marnie

Niek

Truus

Mirthe

Ina

Richard

Kim

De eerste Delta Dealer in Nederland

Van Meerendonk Waterontharders krijgt het certificaat en de erkenning van Official Dealer van de Delta Waterontharders. Afgelopen donderdag werd in het Belgische Mortsel, het certificaat uitgereikt aan Johannes en Marnie van Meerendonk. Freek Wouters (Delta Water Softeners Nederland) overhandigde het certificaat in het hoofdkantoor van Delta waar tevens de fabriek is gevestigd.

Van Meerendonk heeft als eerste in Nederland het dealerschap van Delta gekregen omdat ze Delta als enige merk voeren en jaarlijks honderden waterontharders wegzetten in de markt. Hiermee zijn ze in Nederland één van de grootste afnemers van de Delta Waterontharders. Zowel de particuliere als zakelijke markt in Noord Nederland is voorzien van de Delta Waterontharders, en worden in 2017 commerciële en technische trainingen gegeven. Hiervoor komen 4x per jaar specialisten uit België om elk detail uit te leggen. Van Meerendonk Waterontharders heeft een magazijn aan de Veenstraat 26 te Stadskanaal en per 1 januari zal hier ook het kantoor met showroom geopend worden. Deze zal dan ook volledig ingericht zijn met alle Delta Waterontharders, geschikt voor een 1 persoons huishouding tot en met een compleet.

De Delta waterontharders onderscheiden zich door hun compacte, flexibele systemen en werken bovendien zonder stroom.

Een uniek systeem op de markt.